Έναρξη συναντήσεων ομάδας Ρομποτικής

Η ομάδα Ρομποτικής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας ξεκίνησε και πάλι τις συναντήσεις της. Με μεγάλη προσέλευση (πάνω από 20) φοιτητών, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της ανανεωμένης ομάδας. Οι φοιτητές του τμήματος, με την υποστήριξη των καθητητών κ. Σινάτκα και κ. Φωτιάδη, καθώς και του Ε.Τ.Ε.Π. του τμήματος κ. Αγγελή, έθεσε τις βάσεις για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας για την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά.

Οι συναντήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται μετά από απόφαση της πλειοψηφίας των φοιτητών κάθε Κυριακή στις 5 μ.μ. στο εργαστήριο Γ2, στο κάτω κτίριο.

Η επόμενη συνάντηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17-12-2017, στις 5 μ.μ. και πάλι, και τα μέλη της ομάδας, αφότου έχουν γνωρίσει διάφορες πλατφόρμες προσομοίωσης από τους κ. Φωτιάδη και κ. Αγγελή την Κυριακή 10-12-2017, θα παρουσιάσουν το πρώτο project τους σε πλατφόρμα Arduino, το οποίο θα είναι η υλοποίηση ενός συστήματος προσομοίωσης φαναριών για έλεγχο της κυκλοφορίας (πράσινο, κόκκινο και πορτοκαλί). Η προσομοίωση θα γίνει είτε με τη χρήση του προγράμματος Proteus, είτε με το SimulIDE. Το πράσινο και το κόκκινο θα πρέπει να ανάβουν για 2 δευτερόλεπτα, ενώ το πορτοκαλί για 1 δευτερόλεπτο. Αντί για φανάρια θα χρησιμοποιηθούν Led.

Η πρόκληση είναι μεγάλη, και η υποστηρικτική ομάδα με αγωνία περιμένει τις υλοποιήσεις των μελών της ομάδας, στην τελευταία συνάντηση της χρονιάς.

Η ομάδα είναι ανοικτή για οποιονδήποτε φοιτητή ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, ανά πάσα στιγμή. Οι φοιτητές μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία είτε με τον κ. Σινάτκα (sinatkas@kastoria.teiwm.gr) είτε με τον κ. Φωτιάδη (d.fotiadis@kastoria.teiwm.gr) είτε με τον κ. Αγγελή (s.aggelis@kastoria.teiwm.gr), προκειμένου να πάρουν πληροφορίες για την ομάδα, τις δραστηριότητές της και τον τρόπο που μπορεί να συμμετάσχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.