Άλλο ένα Software Freedom Day έγινε με επιτυχία αν και υπήρξαν κάποια μικρά τεχνικά προβλήματα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά κυρίως όσους στήριξαν αυτή την εκδήλωση είτε στέλνοντας υλικό είτε κάνωντας την γνωστή στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα σαν Kastoria Linux Society και IEEE SB of TEI of Western Macedonia, Kastoria θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αλέξανδρο Βέννο απ’ την Ελληνική Κοινότητα του openSUSE που κάθε χρόνο στηρίζει με υλικό την ομάδα μας και όλα τα Software Freedom Day που έχουμε διοργανώσει μέχρι σήμερα. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Χρήστο Μπαχαράκη και το Tech Ministry που μας έστειλε υλικό απ’ την Mozilla, Fedora και πολλά ακομα, την ομάδα του Codebender που στήριξε ακόμα μια εκδήλωση μας και τέλος απ’ την εκδήλωση δεν έλειπε το owncloud για το οποίο υλικό μας είχε στείλει ο Στάθης Ιωσηφίδης που τον ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά.

     
Επίσης να ευχαριστήσουμε τα Φούιτ, SciFY, worldeventer, iguru, news.gr και πολλές ακόμα ιστοσελίδες που δημοσιοποιήσαν την εκδήλωση μας, την Ευαγγελία Καραγιάννη για την γραφιστική επιμέλεια αλλά και τον Φώτη Παστράκη για τις φωτογραφίες.

Τέλος ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον ΕΕΛ/ΛΑΚ για την άψογη συνεργασία του για ακόμα μια χρονιά με την ομάδα μας και στον Μιχάλη Αλέξανδρο Σαββανή για την διοργάνωση του Event.

ElLAk

 

Νικητές των δώρων ήταν o Κύριλλος Σαμαράς, Κριτέλας Αθανάσιος, Φώτης Παστράκης, Γιώργος Θεοδοσίου, Σταύρος Σαμαράς, Γεωργία Μιχαλοδημητράκη και η Άννα Μαλαμίδου

 

 

Περισσότερες Φωτογραφίες

Σας περιμένουμε και στις μελλοντικές δραστηριότητες των ομάδων μας.

Χρ. Χυτήρης

Πρόεδρος του ΙΕΕΕ SB στο
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Καστοριά