ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

 

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών των υποψηφίων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημόσιες Σχέσεις και Μάρκετινγκ με Νέες Τεχνολογίες» «Master of Arts – Public Relations and Marketing with New Technologies” του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, που οργανώνουν τα Τμήματα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας και Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, παρατείνεται μέχρι τη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016.

 

Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά τους  είτε με  συστημένη επιστολή μέσω ταχυδρομείου ή courier στην ακόλουθη διεύθυνση: Γραμματεία Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δημόσιες Σχέσεις και Μάρκετινγκ με Νέες Τεχνολογίες» ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Περιοχή Φούρκα,Τ.Κ 52100, Καστοριά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος:

http://kastoria.teiwm.gr/prmarketingmaster

ή να επικοινωνήσετε με: Γραμματεία Μεταπτυχιακού κo Γεώργιο Δώρο τηλ.: 24670 87265, Καθ. Γεώργιο Λάππατηλ. 24670 87196, Καθ. Ασπασία Βλάχβεητηλ.: 6944993874.

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ)

«Δημόσιες Σχέσεις και Μάρκετινγκ με Νέες Τεχνολογίες»

Του ΤΕΙ Δυτικής Μαεδονίας

x

Check Also

Social-Time-Master-Internet-marketing-tools-social-media-marketing-video-marketing-facebook-marketing-youtube-marketingmake-money-online

Προκήρυξη ΠΜΣ «Δημόσιες Σχέσεις και Μάρκετινγκ με Νέες Τεχνολογίες »

Τα Τμήματα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας και Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνουν ότι ...