Το IEEE Student Branch του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, σε συνεργασία με την Ελληνική κοινότητα Unity πραγματοποίησαν workshop με θέμα «Εισαγωγή στο Unity».

Ένα πολύ ενδιαφέρον workshop που έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να μάθουν κάποιες βασικές λειτουργίες του Unity και εν συνεχεία να δημιουργήσουν και οι ίδιοι ένα δικό τους εικονικό περιβάλλον πάντα σε συνεργασία με τον κύριο Γεώργιο Χατζηγεωργίου.

Το workshop ξεκίνησε με μια μικρή καθυστέρηση λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων, στις 11:00 αλλά στην πορεία όλα κύλισαν ομαλά χάρη στις ενέργειες του κ. Αγγελή και του κ. Νικολάου. Στις 12:00 περίπου πραγματοποιήθηκε ένα coffee break και περίπου στις 14:00 το workshop ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Οι συμμετέχοντες φάνηκαν ενθουσιασμένοι, αλλά παρόλα αυτά θα σταλθεί ένα ερωτηματολόγιο σε όλους για να παρθεί ολοκληρωμένο feedback, ώστε να υπάρξουν βελτιώσεις σε τυχόν μελλοντικά workshop.

Τα μέλη του IEEE Student Branch ευχαριστεί αρχικά όλους τους συμμετέχοντες και τον κύριο Χατζηγεωργίου που αποτέλεσαν τους βασικούς πυλώνες αυτού του Workshop, τον κύριο Σ. Νικολάου, καθηγητή του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής που μας τίμησε με την παρουσία του, τον κύριο Σ. Αγγελή που η συμβολή του στην επίλυση των τεχνικών προβλημάτων ήταν ζωτικής σημασίας για τη διεξαγωγή του Workshop και τέλος την Pizza Forma που για άλλη μια φορά ήταν μέγας χορηγός ενός ακόμη event του IEEE Student Branch.

DSC_0627  DSC_0618  DSC_0597