Το IEEE Student Branch of Western Macedonia του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής σε συνεργασία με την Ελληνική κοινότητα Unity θα πραγματοποιήσει workshop με θέμα «Εισαγωγή στο Unity».

Το Unity είναι η απόλυτη πλατφόρμα για την ανάπτυξη παιχνιδιών. Με τη χρήση του unity ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει οποιοδήποτε παιχνίδι είτε δισδιάστατο (2D) είτε τρισδιάστατο (3D). Επίσης, η πλατφόρμα του unity δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να βελτιώσει τα παιχνίδια που δημιούργησε αλλά και να έρθει σε επαφή με άλλους developers που το χρησιμοποιούν.

Το workshop θα πραγματοποιήσει ο κ. Χατζηγεωργίου Γεώργιος (Electrical Engineer , M.Sc Applied Computer Studies) και θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες συμπεριλαμβανομένου και του Coffee Break.

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου και ώρα 10:30 στους χώρους του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15€ ανά άτομο (συμπεριλαμβανόμενη η τιμή του Coffee Break και του έντυπου υλικού που θα δοθεί),θα γίνει giveaway με δώρα Unity καθώς υπάρχει και πιθανότητα να θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης του Workshop.

Έχετε ακόμα την δυνατότητα να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 17 Μαΐου!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στο: ieeesb@kastoria.teikoz.gr
ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980783556 , Χυτήρης Χρήστος

*Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής.

Για την πληρωμή της συνδρομής σας παρακαλούμε να παρευρεθείτε στο χώρο του Ερευνητικού Εργαστηρίου Πληροφορικής τις ακόλουθες ώρες:
Δευτέρα: 12:00-15:00
Τρίτη:16:00-19:00
Τετάρτη:14:00-17:00
Παρασκευή:13:00-19:00