Ένα θερμό καλωσόρισμα θα γίνει και φέτος στους πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. αλλά και του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνιών, από τους συλλόγους του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά. Τα μέλη του IEEE Student Branch of TEI of Western Macedonia, Kastoria σε συνεργασία με την AEGEE Kastoria, την ESN TEI of Western Macedonia, τον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Καστοριάς και τον Σύλλογο Κρητών Φοιτητών Καστοριάς διοργανώνουν ένα τριήμερο με τίτλο Welcome Days, με στόχο οι νέοι φοιτητές να γνωρίσουν τους συλλόγους και τις δράσεις τους μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, αλλά και όχι μόνο. Τόσο οι νέοι φοιτητές όσο και οι παλιοί καλούνται να διασκεδάσουν και μέσα από ομαδικά παιχνίδια να κάνουν γνωριμίες και να γνωρίσουν το ΤΕΙ.

Την πρώτη μέρα θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις των πρωτοετών τόσο του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. όσο και του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνιών στο μεγάλο Αμφιθέατρο, όπου τα μέλη του IEEE Student Branch αλλά και κάποιων άλλων συλλόγων θα κάνουν παρουσίαση σχετικά με το τι ακριβώς είναι η κάθε ομάδα και τις δραστηριότητες της. Η παρουσίαση για το IEEE Student Branch of TEI of Western Macedonia, Kastoria θα γίνει από τον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Χυτήρη. Καθ’ όλη τη διάρκεια των παρουσιάσεων στο χώρο έξω από το μεγάλο Αμφιθέατρο θα υπάρχουν  περίπτερα από όλες τις ομάδες, όπου οι φοιτητές θα μπορούν να πάρουν ενημερωτικό υλικό και να συζητήσουν με τα μέλη της κάθε ομάδας.

Την δεύτερη μέρα οι σύλλογοι διοργανώνουν ένα Play Day, όπου οι φοιτητές θα συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο έξω από τη βιβλιοθήκη και θα διασκεδάσουν παίζοντας μια πληθώρα παιχνιδιών όπως μουσικές καρέκλες, τσουβαλοδρομίες και άλλα πολλά.

Τέλος, το Κυνήγι του Θησαυρού έρχεται να κλείσει τα Welcome Days. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να πάρουν την παρέα τους και να έρθουν σε μια αναζήτηση, όπου ακολουθώντας κρυμμένα στοιχεία και γρίφους θα καταλήξουν να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό!! Υπέροχα δώρα περιμένουν τις τρεις πρώτες ομάδες που θα καταφέρουν να περάσουν όλα τα challenges και να μπούνε στο δωμάτιο με το Θησαυρό!